jakub97 Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Cześć wszystkim. Chciałem zaprezentować kolejne moje wypociny i chciałem jeszcze zaznaczyć, że model będzie jeszcze zmuszony do lekkich poprawek. Na chwilę obecną otworzyłem galerię z powodu braku czasu. Za kilka dni szkoła i muszę się przygotować. Pewnie niektórzy z was ciekawi mój kolejny model. Tym razem odkładam pancerkę na bok i zasiadam za ciężarówkami. Z modelu również jestem zadowolony jak i z poprzedniego. Niektórym z was pewnie nie przypadnie do gustu, ale większość z was jest już doskonałymi modelarzami więc czekam na wasze opinie i porady. Jeżeli kogoś przerażę moim tankiem to z góry przepraszam. PS. Może uczę się ciężko i długo, ale jakieś zmiany zachodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Jeśli dobrze pamiętam jet to twój drugi model, przynajmniej na tym forum. Model jest przyzwoity, nie powala ale jest na dobrym poziomie. Gdybyś zrobił "wyraźniejszą" modulację nie zanikła by ona pod olejami a to bardzo poprawiło by efektywność modelu. Na plus boki wieży, mianowicie otarcia, ja oczywiście dał bym ich więcej . Popracuj jeszcze nad kloszem lampy, zdaje sie być umazany łoszem i daj więcej metalizera na te części gąsek które dotykają bezpośrednio podłoża. Brakuje mi choćby minimalnych zwisów ale tego już nie poprawisz. Pracuj dalej a na pewno będą tego efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Dzięki za pierwszy komentarz no i oczywiście porady. A tak ogólnie to mój 5 czołg i 12 model, bo reszta to samoloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Nie jest źle. Fakt że model można jeszcze dopieścić. I na pewno to zrobisz. No to czekam na nastepny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Jakub jest dobrze. Widać ogromny postęp .Fajnie że zakładasz warsztaty i słuchasz rad bo efekty widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Przeszlifuj jeszcze sreberkiem, koła jezdne i gąski.. Będą zdecydowanie lepiej wyglądały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 8 Października 2013 Autor Share Napisano 8 Października 2013 Spróbuję coś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Podoba mi się ruskich tanków poza T-34 wprawdzie nie lubię, ale model jest bardzo przyzwoity, chętnie zobaczę rozbudowę warsztatu w kolejnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi