holikpzl Napisano 17 Listopada 2013 Autor Share Napisano 17 Listopada 2013 dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holikpzl Napisano 24 Listopada 2013 Autor Share Napisano 24 Listopada 2013 Kalkomanie które będą na modelu to te mastercrafta jest tam tylko jedno polskie malowanie ,a na spód skrzydła mam do wyboru szychownice z białymi polami lub z przeźroczystymi nie wiem które są prawidłowe być może na tym samolocie je zmieniano co jakiś czas.Jeśli ktoś sie orientuje w tej sprawie niech udzieli jak najszybszej odpowiedzi będe bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LarwaKraft Napisano 25 Listopada 2013 Share Napisano 25 Listopada 2013 Z fotek Eskadr toruńskich wynika, że szachownice na spadzie płata były bez białych pól. Zobacz fotki choćby w tym wątku: viewtopic.php?f=86&t=36332&start=15 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holikpzl Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2013 Witam po przerwie model już gotowy niestety musiałem użyć kalkomanii z białymi polami bo wiadomo jak to mastercraft jedna się rozerwała druga sie nie przykleiła i gdzieś odfrunęła. Numery kodowe zrobiłem z tego samego zestawu z wersji niemieckiej nie wyszły tak źle jak myślałem A za kilka dni będzie jakaś skromna galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Fajnie wyszło! Możesz jeszcze wpuścić łosza w szczeliny lotek żeby bardziej zaakcentować, że to osobny element był. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holikpzl Napisano 7 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2013 link do galerii http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=41038&p=613773#p613773 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi