manas Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Czy ktoś z Szanownych Kolegów jest posiadaczem tytułowego modelu i mógłby napisać, jak ten produkt znajduje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Ja posiadam dwa i znajduję je bardzo dobrze. Przypomina model P.7 (ma poprawione skrzydło w porównaniu z pierwszą partią P.7 i poszerzone wyposażenie kabiny z rozrusznikiem Viet'a). Ma też lepszy niż P.7 kadłub. Świetne kalki (chodzi o jakość druku) drukowane chyba przez Techmod. W moich egzemplarzach nie ma bąbli, niedolewek itp., co tu dużo mówić, jestem zadowolony z zakupu i czekam na P.11a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klondike Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Świetnie wyglądające kalki Techmodu, bo z jakością bywa różnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Toż napisałem że świetnie wydrukowane, jeszcze ich nie kładłem :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manas Posted September 16, 2013 Author Share Posted September 16, 2013 Zamówiłem, na kolegi Andzina odpowiedzialność ma się rozumieć;) Modlę się i wzdycham, że dożyję jeszcze P.11a tej samej przynajmniej, co siódemka jakości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel-Martola Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Świetnie wyglądające kalki Techmodu, bo z jakością bywa różnie. A skąd taka opinia? Jakość starych kalek była rzeczywiście różna, ale ostatnie lata to już raczej bez utraty jakości. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts