manas Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Czy ktoś z Szanownych Kolegów jest posiadaczem tytułowego modelu i mógłby napisać, jak ten produkt znajduje? Cytuj
Gość Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 Ja posiadam dwa i znajduję je bardzo dobrze. Przypomina model P.7 (ma poprawione skrzydło w porównaniu z pierwszą partią P.7 i poszerzone wyposażenie kabiny z rozrusznikiem Viet'a). Ma też lepszy niż P.7 kadłub. Świetne kalki (chodzi o jakość druku) drukowane chyba przez Techmod. W moich egzemplarzach nie ma bąbli, niedolewek itp., co tu dużo mówić, jestem zadowolony z zakupu i czekam na P.11a Cytuj
klondike Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 Świetnie wyglądające kalki Techmodu, bo z jakością bywa różnie. Cytuj
Gość Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 Toż napisałem że świetnie wydrukowane, jeszcze ich nie kładłem :-) Cytuj
manas Napisano 16 Września 2013 Autor Napisano 16 Września 2013 Zamówiłem, na kolegi Andzina odpowiedzialność ma się rozumieć;) Modlę się i wzdycham, że dożyję jeszcze P.11a tej samej przynajmniej, co siódemka jakości. Cytuj
Daniel-Martola Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 Świetnie wyglądające kalki Techmodu, bo z jakością bywa różnie. A skąd taka opinia? Jakość starych kalek była rzeczywiście różna, ale ostatnie lata to już raczej bez utraty jakości. pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi