manas Napisano 15 Września 2013 Share Napisano 15 Września 2013 Czy ktoś z Szanownych Kolegów jest posiadaczem tytułowego modelu i mógłby napisać, jak ten produkt znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Ja posiadam dwa i znajduję je bardzo dobrze. Przypomina model P.7 (ma poprawione skrzydło w porównaniu z pierwszą partią P.7 i poszerzone wyposażenie kabiny z rozrusznikiem Viet'a). Ma też lepszy niż P.7 kadłub. Świetne kalki (chodzi o jakość druku) drukowane chyba przez Techmod. W moich egzemplarzach nie ma bąbli, niedolewek itp., co tu dużo mówić, jestem zadowolony z zakupu i czekam na P.11a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Świetnie wyglądające kalki Techmodu, bo z jakością bywa różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Toż napisałem że świetnie wydrukowane, jeszcze ich nie kładłem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 16 Września 2013 Autor Share Napisano 16 Września 2013 Zamówiłem, na kolegi Andzina odpowiedzialność ma się rozumieć;) Modlę się i wzdycham, że dożyję jeszcze P.11a tej samej przynajmniej, co siódemka jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel-Martola Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Świetnie wyglądające kalki Techmodu, bo z jakością bywa różnie. A skąd taka opinia? Jakość starych kalek była rzeczywiście różna, ale ostatnie lata to już raczej bez utraty jakości. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi