karambolis8 Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 W moim odczuciu teraz znacznie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2015 W moim odczuciu teraz znacznie lepiej I w moim też, tym bardziej, że dodałem zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 No kurcze, teraz do mnie na prawdę przemawia. Kombinowałeś coś jeszcze z brązowym od poprzedniego zdjęcia? Jakich farb użyłeś do zielonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 26 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2015 Kombinowałeś coś jeszcze z brązowym od poprzedniego zdjęcia? Dodałem mu trochę marmurków i szlaczków z Gunze H 336 a na to extra filtr z DE Pactry. Jakich farb użyłeś do zielonego? Tamiya XF 81 rozjaśniana nieregularnie XF 76 i na to filtr z DG Pactry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 13 Lutego 2015 Autor Share Napisano 13 Lutego 2015 Mały apdejt. Kalki nałożone, wash, matt i teraz czas na brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Fiu, fju... bardzo elegancko. Szkoda tylko że nie dewotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 14 Lutego 2015 Autor Share Napisano 14 Lutego 2015 Szkoda tylko że nie dewotka. I że 48 a nie 72 albo 32. I że nie polski. Pan to masz wymagania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Z radością śledzę postępy prac... Gratuluję efektów. Raz jeszcze potwietrdza się, że im więcej odcieni w trakcie pracy- tym ciekawiej zmodulowany kolor... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 I że 48 a nie 72 albo 32. I że nie polski. Pan to masz wymagania... ...wymieniłeś wszystkie wady, na co ja teraz będę wybrzydzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 14 Lutego 2015 Autor Share Napisano 14 Lutego 2015 Gratuluję efektów. Dzięki. ...wymieniłeś wszystkie wady, na co ja teraz będę wybrzydzał? Pan masz drobnomieszczańskie nawyki. Pan chciałbyś tak: mieć zimną wodę osobną, ciepłą osobno, szczelne rurki, kafelki, duperelki, kraniki, dywaniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Pan chciałbyś tak: mieć zimną wodę osobną, ciepłą osobno, szczelne rurki, kafelki, duperelki, kraniki, dywaniki. ...wężykiem Heniu, wężykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 15 Lutego 2015 Autor Share Napisano 15 Lutego 2015 ...wężykiem Heniu, wężykiem A jak... Przy okazji niejako - Złośnica gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi