KAMIL90 Napisano 2 Października 2013 Share Napisano 2 Października 2013 Witam próbuję wstawić zdjęcia na forum z programu Picasa 3 i po przesłaniu ich do mojego albumu i próbuję zalogować się na tą stronę i wyskakuje mi to Apache is functioning normally . Co mam robić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Klasa Napisano 2 Października 2013 Share Napisano 2 Października 2013 Wydaje mi się, że powinieneś mieć swoją galerię ze zdjęciami na jakiejś stronie, np. flickr.com i z tamtąd wklejać zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejon26 Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Mam podobny problem z Picasa 2 nie mogę wkleić zdjęcia na nasz portal, wyskakuje taki sam komunikat jak opisany w pierwszym poście. Mogę się zalogować w nowszej wersji Picasa (https://picasaweb.google.com/lh/myphotos) ale z tamtąd nie potrafię wkleić gotowego zdjęcia tylko linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejon26 Napisano 14 Października 2013 Share Napisano 14 Października 2013 Może to komuś pomoże przy wstawianiu fotek z Picasa - mi pomogło: Wejdź w edycję postu, kliknij znaczek Img znajdujący się ponad polem do edycji tekstu i w klamry pomiędzy wklej te linki które masz. Tak poradził mi bazylms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawalek74 Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 potwierdzam to działa. Wchodzi się do Picassa Web Album moje zdjęcia klikasz na zdjęcie po prawej stronie jest Link do tego albumu Wklej link do wiadomości e-mail lub komunikatora internetowego wybierasz rozdzielczoć i tak jak wcześniej piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi