erolo2000 Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 Kolejny karzełek w mojej stajni ...Model "renomowanej" ;) firmy Airfix skala 1:76 - przerobiLem wersje z pudla (t) do wersji produkowanej przez firmę Alkett.Przydział > II Panzer Division - Barbarossa VIII.1941 - po pierwszych większych opadach i przejeździe leśnym traktem...Mam pytanie , poobijać go czy może być taki - to pierwsze 2 miesiące działań frontowych . P.S. Do oceniających - "Skala robi różnicę" ...Foty w świetle sztucznym - lampka nocna . Dodam jeszcze w dziennym kiedyś dokładniejsze ..Oczywiście Pędzle - bo Aerograf - szatańskie narzędzie ;) .To jak poobijać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 5 Października 2013 Autor Share Napisano 5 Października 2013 Fotki w swietle dziennym . Taki mały a jak cieszy - już to ktoś to napisał o swoim podobnym modelu na forum tyle ,że w 1:72 Italeri wersja (t) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 6 Października 2013 Autor Share Napisano 6 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Znam ten model i w porównaniu z Italerką wypada dużo lepiej. Sam prezentuje się dobrze, chociaż trochę się świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 8 Października 2013 Autor Share Napisano 8 Października 2013 No pacnę go lakierem matowym i będzie ok..Czekałem na ten sygnał - lenistwo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 13 Października 2013 Autor Share Napisano 13 Października 2013 Modelik za-matowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 14 Października 2013 Share Napisano 14 Października 2013 Dużo lepiej, teraz rzuć kurz na niego (np. P021/P023 z MH). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 26 Listopada 2013 Autor Share Napisano 26 Listopada 2013 Nowe lepsze foty poprawionego karzełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 Znam ten model i w porównaniu z Italerką wypada dużo lepiej. Sam prezentuje się dobrze, chociaż trochę się świeci. Jak możesz znać ten model Autor po prostu się pomylił i jest to stareńki Esci, a teraz pakowany przez Italeri. W 1/76 takowego w ofercie posiadała jedynie Fujimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 27 Listopada 2013 Autor Share Napisano 27 Listopada 2013 Dokładnie ...pomyłka - Nie byłem pewny ,ale skłaniam sie do Fujimiego lub Airfixa kalek nie bylo - kupiony kiedyś jako same ramki za grosze pod halą targową w KKowie hmm chyba jakieś 7-8 lat temu czekało to w szafie na swoją kolej (zostało mi jeszcze z 7 pudełek i jeden model w samych ramkach Sklejony w tym roku .. Już nie dało się tu zmienić tytułu to został Airfix...A w sumie czepiasz sie mistrz szczegółow .. Pooglądałem potem fotki ,żeby sie za Hranicą nie zbłaźnić wystawiając go tam w Anglii - Masz go tu z dobrym tytułem z fajnego forum na którym jestem Bogiem skali 1:72 & 1:76 - na szczęście mało tam szukających dziury w całym Polaków i jakoś normalniej jest ....hahahaha http://intscalemodeller.com/viewtopic.php?f=46&t=2712 Reasumując - nikt nie produkował takoego modelu jako fabryka wszyscy robią Skode ja zrobiłem Alkett P.S. A jak tam Twoja Panterka Dragona powstańcza - jestem ciekawy efektu w wrasztacie zapowiadało się ciekawie - jest już w Galerii do oglądnięcia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi