Alex976 Napisano 5 Października 2013 Share Napisano 5 Października 2013 Witam, oto i galeria X-15A-2 Z modelu jestem zadowolony, efekt mi się podoba. Jeszcze żaden model nie sprawił mi tyle kłopotów, a zarazem tyle frajdy i satysfakcji co ten. Były trudne momenty, chciałem rzucić to wszystko, podeptać, skoczyć na to i porąbać siekierą. Na szczęście tego nie zrobiłem i wspólnie dobrnęliśmy do szczęśliwego końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Klasa Napisano 5 Października 2013 Share Napisano 5 Października 2013 Zamiast Rąbać siekierą, itp. mogłeś go komuś wysłać (np. mi), żeby dokończył. A Model wyszedł pięknie, wszystko mi się w nim podoba. PS. Dobrze, że go nie zniszczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 5 Października 2013 Share Napisano 5 Października 2013 Jest klasa, przebarwienia powłoki lakierniczej wyglądają świetnie, choć w paru momentach obserwując relację z budowy miałem wątpliwości, czy idzie w dobrą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi