Maks Benson Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Witam Mimo aktualnego warsztatu Douphin 2 USCG a właściwie HH-65C Dolphin, nie mogłem się powstrzymać prze zakupem kolejnego helikoptera z tej formacji. Wrzucam to co znalazłem wewnątrz. Zbieram wszelkie info na temat tego wiatraczka. I ciekawostka... wg instrukcji będzie potrzebne bardzo dużo czerwonej farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Noooo... A "Guardian" już obejrzany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks Benson Napisano 7 Października 2013 Autor Share Napisano 7 Października 2013 Ejże to klasyka... "Kiedy sztorm zamyka porty... wypływamy Kiedy marynarka wojenna zostaje w porcie... wypływamy Kiedy sam Pan Bóg wygląda z nieba i niszczy swoją dobrą robotę zsyłając wiatr zmiatający domy z powierzchni ziemi... wypływamy" Dawno nie oglądałem, wrzucę sobie to przyjemniej będzie lepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks Benson Napisano 10 Maja 2014 Autor Share Napisano 10 Maja 2014 Popracowałem trochę nad siedzeniami... ...przed po... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks Benson Napisano 10 Maja 2014 Autor Share Napisano 10 Maja 2014 Popracowałem trochę nad siedzeniami......przed po... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks Benson Napisano 17 Maja 2014 Autor Share Napisano 17 Maja 2014 Update... wyposażenie wnętrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks Benson Napisano 17 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesko Napisano 17 Sierpnia 2014 Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Witaj. Mam prośbę. Czy mógłbyś mi z wymiarować rzeczywiste wymiary, elementów na wypraskach które masz ? Dokładnie chodzi mi o zbiorniki paliwa te długie oraz prawe małe skrzydło do podwieszania małego zbiornika ?? Prosił bym o pełne wymiary. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks Benson Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Hej, wieczorkiem podeśle fotki wymiarami elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks Benson Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Grzesko, fotki z wymiarami podesłałem na prv. Gdyby czegoś brakowało daj znać, coś zaradzimy Dziś prysnąłem trochę wnętrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesko Napisano 19 Sierpnia 2014 Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Dziękuję jest wszystko jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks Benson Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Mam dość... zamykam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks Benson Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 I nareszcie spotkały się dwie połówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi