drabik Napisano 9 Października 2013 Share Napisano 9 Października 2013 Cześć! Dogrzebałem się do tego, że Eastern Ekspress ma w ofercie Wilgę... Macie pojęcie, czy to ta sama kupka bezkształtnego plastiku co w A-modelu, tyle, że zdecydowanie drożej zapakowane; czy też to zupełnie inny model? Ja znalazłem tylko box-art'a... Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Eastern ma w swojej ofercie chyba tylko przepaki. Kiedyś naciąłem się na ich Su-22M4. W środku była Pantera. Jak dla mnie 99% A-Model (który taki zły znowu nie jest - bo w ogóle jest:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 10 Października 2013 Autor Share Napisano 10 Października 2013 Eastern ma w swojej ofercie chyba tylko przepaki.Kiedyś naciąłem się na ich Su-22M4. W środku była Pantera. Jak dla mnie 99% A-Model (który taki zły znowu nie jest - bo w ogóle jest:)) Fakt, szklanka może być do połowy pełna lub pusta... Ale niestety nie jestem Mikołajem, który z gniota stworzy dzieło sztuki;) Z Easternem to jest tak różnie; bo np. ich IŁ-18 zdecydowanie różni się od tego, z AZ Modelu (choć nie wiem, czy można je porównywać, bo to inny kraj) i na dodatek różni się na plus;) No pewnie, że się cieszę - z Wilgi jako takiej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoSklejania.pl Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Z ostatnich newsów z Amodel wynika że Wilga wychodzi z produkcji, bo zapowiadają ostatnią dostawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi