Djmarcop Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Witam. Jak w tytule zamierzam przedstawić model Scammela. Efekty moich prac: Proszę o ocenę mojej pracy i rady na przyszłość. Link do warsztatu: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=38831 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Ale dlaczego te zdjęcia takie "krzywe" i niesformatowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 Od oceny się powstrzymam. Modelarstwo to droga. Ważne żeby się rozwijać. A w jakim miejscu tej drogi się znajdujesz to już sprawa drugorzędna. Mam ten model i jestem na etapie zbierania kwitów. Fajnie, że dorobiłeś zasłonkę i uchylone szybki. Niemniej w tym modelu można dorobić znacznie więcej detali. To by go ożywiło. Malowanie opon jest trochę nijakie. Brak obić rys i innych śladów eksploatacji, które na takim pojeździe ewakuacyjnym maja racje bytu. Słowem następnym razem wzbogać model o trochę detalu zarówno w budowie jak i malunku. Podoba mi się wybór tematu. To bardzo "angielski" pojazd. Tak brzydki, że aż ładny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Djmarcop Napisano 13 Października 2013 Autor Share Napisano 13 Października 2013 Witam, model ten w zestawieniu z 2 innymi wygrał pierwsze miejsce w Toruniu w XV Mistrzostwach Polski kolekcji modeli redukcyjnych w pojazdach wojskowy 1:72 Junior ( Dzisiaj, czyli 13.10.2013) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 14 Października 2013 Share Napisano 14 Października 2013 Przydało by sie mu wyczyścić łosza zwłaszcza wokół nitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 15 Października 2013 Share Napisano 15 Października 2013 Spoko Modelik - tylko te opony "za nowe" jak dla mnie...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Witam, model ten w zestawieniu z 2 innymi wygrał pierwsze miejsce w Toruniu w XV Mistrzostwach Polski kolekcji modeli redukcyjnych w pojazdach wojskowy 1:72 Junior ( Dzisiaj, czyli 13.10.2013) No to gratulacje Juniorze!! (Dzisiaj, 27.10.2013) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi