adamus Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Witam . Chciałbym zaprezentować Wam mojego Leoparda 2 A4 . Jest to Hobby Boss w skali 1:35 . Zapraszam do oglądania . Komentarze mile widziane . Pozdrawiam adamus ,,,,,,,,,,I parę fotek z rozłożonymi lusterkami ., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Ładny ale mam kilka uwag :kolba i chwyt w MG3 powinny być czarne, mocowanie anten jest jednostopniowe i na miękkich osłonach gąsienic nie ma odblasków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 11 Października 2013 Autor Share Napisano 11 Października 2013 Witam . Masz rację Corporal . Małe niedopatrzenie . Poprawię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 Bardzo ładny model, fajnie ze smakiem przybrudzony. ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 Wpółczesne to nie moja bajka, ale mi się podoba. Kapitalnie wyszły ci zapasowe ogniwa na przedniej płycie - mozna wiedziec jak je malowałeś i jakimi kolorami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 Świetny bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 12 Października 2013 Autor Share Napisano 12 Października 2013 Wpółczesne to nie moja bajka, ale mi się podoba.Kapitalnie wyszły ci zapasowe ogniwa na przedniej płycie - mozna wiedziec jak je malowałeś i jakimi kolorami? Witam . Miło mi że zapasy wpadły Ci w oko . Jak malowałem ? , otóż ; na ogniwa dałem metalizera Humbrol Metal Cote nr 27003 . Po wypolerowaniu, biedrona Humbrolem 160 matt ( z przebitką metalizera ) , leciutka polerka i na koniec biedronka pigmentem CMK (dark earth ) SD 05 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myq Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 Detal optyki super, z A4 HB chyba najlepsza dotąd, ja swoją robię akurat, więc muszę wyrazić szacuneczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 Podoba mi się Twój model, bardzo fajnie wyszło kamo i detale Też kiedyś muszę go popełnić, ale koniecznie w polskich barwach, zeby było zamknięte koło historii naszej pancerki w kolekcji od FT-17 do Leosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 17 Października 2013 Share Napisano 17 Października 2013 nie mój przedział czasowy ale bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi