Moses Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Od jakiegoś czasu, się znaczy od jakichś 2ch tygodni, siedzę i szukam po różnych forach jak uplastycznić kokpit Cobry, który to malowany jest na czarno. Pierwszym znakiem zapytania jest jakiego, do jasnej anielki, zrobić łosza. Swego czasu na taki kolor kładłem tytanowy biały, ale z efektów nie byłem zbytnio zadowolony. Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły walić drzwiami i oknami i najlepiej ASAP bo z chęcią bym posunął prace do przodu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Kokpitu nie maluj na czarno, tylko tyre black, lub czarnym zmieszanym z jakimś brązem. Wtedy możesz łosić czarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Października 2013 Autor Share Napisano 27 Października 2013 Dzięks za wskazówkę, przy następnej Cobrze tak zrobię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Niezłe masz tempo 22 min i juz za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Października 2013 Autor Share Napisano 27 Października 2013 Miro kokpit od dwóch tygodni pomalowany i czeka na uplastycznianie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Kokpit mozesz uplastycznic suchym pedzlem jakims szarym kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 suchy pędzel i delikatny ciemno-szary łosz. Ja tak kiedyś zrobiłem wysżło świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi