damien77 Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 Czy moglby ktos podzielic sie wiedza ktore z pigmentow Vallejo wymieszac aby uzyskac efekt blota? Cytuj
gumowy01 Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 A jaki kolor ma błoto?. Wystarczy chwilę pomyśleć, już w przedszkolu uczą dzieci mieszania barw Cytuj
Andrzej_LK Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 obserwuj przyrodę... błoto może być przecież bardzo różne... Cytuj
Patryk2000 Napisano 1 Listopada 2013 Napisano 1 Listopada 2013 Ja mam 2 sposoby na robienie błota : -za pomocą pigmentów najpierw kładę wikol na miejscu w którym chce brudzić a następnie kłade tam mieszankę pigmentów (tak robię suche,stare zaschnięte błoto,mieszam ze sobą kolory 85% ciemnych i 15% jasnych) -ziemie do kwiatów i wikol mieszam ze sobą a następnie kładę w miejscach w których chcę błota (tak robię mokre błoto) Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi