damien77 Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 Czy moglby ktos podzielic sie wiedza ktore z pigmentow Vallejo wymieszac aby uzyskac efekt blota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 A jaki kolor ma błoto?. Wystarczy chwilę pomyśleć, już w przedszkolu uczą dzieci mieszania barw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 obserwuj przyrodę... błoto może być przecież bardzo różne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk2000 Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Ja mam 2 sposoby na robienie błota : -za pomocą pigmentów najpierw kładę wikol na miejscu w którym chce brudzić a następnie kłade tam mieszankę pigmentów (tak robię suche,stare zaschnięte błoto,mieszam ze sobą kolory 85% ciemnych i 15% jasnych) -ziemie do kwiatów i wikol mieszam ze sobą a następnie kładę w miejscach w których chcę błota (tak robię mokre błoto) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi