zibizk Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Witam Wszystkich! Na początku chciałbym się przedstawić. Ma na imię Zbyszek. Modelarstwem zacząłem zajmować się przed około ćwierćwiekiem , kiedy to głównie Matchbox i Humbrol były markami "dominującymi" na naszym PRL-owskim rynku. Po baaaardzo długiej przerwie wróciłem do swojego hobby . Głównie interesowały mnie modele samolotów, jednak z racji wydaje mi się większych możliwości wypróbowania technik i specyfików modelarskich na pojazdach, zdecydowałem się uderzyć w ten temat. Na początku umieszczam galerię trzeciego modelu pojazdu wykonanego przeze mnie czyli AUTOBLINDA AB43. Model wykonany prosto z pudła, bez dodatków. Użyta chemia firm TAMIYA, MIG, AK, GUNZE, HUMBROL itp. Liczę na słowa konstruktywnej krytyki, która pomoże mi rozwijać swoje umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Model bardzo przyjemny, pomalowany też ładnie - z baboli to mi się rzuciła szpara między płytami z przodu kadłuba - szpachluj takie na przyszłość ;) A kolorki kamuflażu bardzo ładnie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 J.W.Fajnie zrobiona 48-mka.Podoba mi sie tak samo jak Twoja Puma,z tym ze w Pumie super sa rozne kanistry,chodzi mi o kolory;malo modelarzy o tym pamieta,a jakby nie bylo robi to model ciekawszym. Za oba modele nalezy sie duze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Kolejny świetnie wykonany model w Twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Mimo iz sam pojazd nieszczegolnie mi sie podoba to wykonanie bardzo ladne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 fajny tylko skrajniki mi się nie podobają jakieś za grube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibizk Napisano 14 Listopada 2013 Autor Share Napisano 14 Listopada 2013 Witam! Dziękuję za komentarze i uwagi. z baboli to mi się rzuciła szpara między płytami z przodu kadłuba - szpachluj takie Faktycznie ! ... myślałem chyba, że błotem zarzucę hehe ... Za oba modele nalezy sie duze Może kiedyś na wystawie, konkursie, czy targach modelarskich ... fajny tylko skrajniki mi się nie podobają jakieś za grube Tak jak napisałem we wstępie - model prosto z pudła , chociaż można by je trochę pilnikiem ... fakt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Kolego. Model bardzo fajny w odbiorze. Pamiętaj by nie obijać krawędzi tak regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi