Andrzej A.Kamiński Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 Drogi Kolego! Za niecałe dwa lata (październik 2018) organizujemy w Krakowie, w Muzeum Narodowym, wystawę Stulecie Wojska Polskiego w modelach (tytuł roboczy). Pojazdy i samoloty to pryszcz bo mamy do pokazanie tego setki. Ale mamy problem z okrętami naszej MW. A Ty zrobiłeś cacko godne pokazania w tej imprezie. Jeżeli chcesz się tym pochwalić przed szerszą publicznością, to podaj mi namiary na siebie: adres, ewentualne kontakty z innymi "okrętowcami". Pozdrawiam Andrzej Antoni Kamiński andrzej.kaminski@interia.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek Killer Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Zdradź Kolego sposób wykonania wody bo wygląda rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Ale mamy problem z okrętami naszej MW. Jak już będzie bliżej imprezy to daj znać. Coś zaradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 Rozwaliłeś system Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 24 Lutego 2017 Autor Share Napisano 24 Lutego 2017 Dzięki, cieszę się że moja dłubanina się podoba. To napędza do dalszej pracy. Gryf trafił na plakat VI Bałtyckiego Festiwalu Modelarskiego w Koszalinie. Kolega Włodo wykonał kawał dobrej roboty: Jak zrobić wodę pokazywałem tu: viewtopic.php?f=89&t=23785&hilit=Rybitwa&start=165 i tu: viewtopic.php?f=221&t=54699&hilit=yahagi&start=30 A jak trzeba będzie pokaże przy budowie Wichra: viewtopic.php?f=89&t=55936 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi