Dumo Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Honda Accord Tamiya 1:35 Przeróbki: -lekko podpicowane zderzaki i progi -usunięty spojler -lekko obniżony -oświetlenie -felgi standardowe z zestawu nie mogłem ich wymienić są pikne -pare naklejek (niepotrzebnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 (edytowane) no powiem calkiem calkiem jedynie widze ze przednia szyba odchodzi od dachu z jednej strony i rzeczywiscie naklejki sa niepotrzebne...a powiedz mi jak rozwiazales wlaczanie iw wylaczanie oswietlenia? masz moze fotki jak je robiles? Edytowane 20 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 nie podoba mi się kolor;]. A pozatym wygląda ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Września 2007 Autor Share Napisano 20 Września 2007 Kolor taki albo zieleń seledynowa czyli wolałem ten odcień......a co do oświetlenia accordzik z tyłu ma pstryczek można to zobaczyć na 4 zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Uuuu ten pstryczek jest duży i feee Następnym razem rozejrzyj się po elektronicznych, tam są czasem takie fajne małe niewidoczne więc nie zniszczyło by to tak wizualnie karoserii:) Ale podoba mi sie patent z tymi lampkami, dobre światełko dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 I geometria kól wydaje się zrombana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Września 2007 Autor Share Napisano 21 Września 2007 To moja pierwsza sklejona fura i pierwszy raz robione oświetlenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Każdy ma swój pierwszy raz i niejeden skopany model:) Metoda prób i błędów pomaga w praktyce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi