rzelu Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Sugerowałem się wyglądem pojazdu z 102 Schw. Panz. Abt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Kompletnie mi się nie podoba ta angielska maszyna i ten projekt ale wykonanie BDB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Pojazd piękny, więc duży plus za temat I wykonanie też ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Fajnie go wykonałeś. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Fajny ten maluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 21 Września 2007 Autor Share Napisano 21 Września 2007 Dziękuję za uznanie. Zestaw to staaara Tamiyka, z wieloma uproszczeniami w stronę zabawki (kółka można wykonać ruchome :]). Angielskich wykonań w necie zatrzęsienie, więc pomyślałem że to będzie ciekawostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi