Sławekb Napisano 18 Listopada 2013 Share Napisano 18 Listopada 2013 Witam wszystkich miłośników pojazdów kołowych.....Troszkę dzisiaj gościnnie w tym dziale,bo zajmuję się tematyką lotniczą...ale w imieniu kolegi Tomka,który na codzień kolekcjonuje żołnierzy w skali 1/6...pragnę przedstawić wam model tego oto pojazdu w jego wykonaniu ...dodam tylko że jest to jedyny model,który skleił w życiu i jak dla mnie jest super ......poza tym udzieliłem mu tylko kilka wskazówek,odnośnie klejenia czy brudzenia i śmiem przypuszczać w ciemno,że zdolna z niego bestia ...zresztą oceńcie sami swoim fachowym okiem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WarHammster Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Pojazd wygląda prawie jak prawdziwy, tylko martwi mnie ta linia pośrodku opon, powinien ją doszlifować. Troszkę się świeci (chyba, że to efekt światła), brakuje mi to pigmentowania. Mam wrażenie, że człowiek wydał majątek na farby . Nie malowałem w tej skali więc wiele do powiedzenia w tej materii nie mam. Pozdrawiam Sławek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 19 Listopada 2013 Autor Share Napisano 19 Listopada 2013 Pojazd wygląda prawie jak prawdziwy, tylko martwi mnie ta linia pośrodku opon, powinien ją doszlifować. Troszkę się świeci (chyba, że to efekt światła), brakuje mi to pigmentowania. Mam wrażenie, że człowiek wydał majątek na farby . Nie malowałem w tej skali więc wiele do powiedzenia w tej materii nie mam. Pozdrawiam Sławek. wiem,że poszło około 4 lub pięciu słoiczków Pactry ...nie znam się na tej tematyce,ale co do opon,to też na to zwróciłem uwagę,co prawda widziałem model na żywo,ale tak naprawdę zdjęcia zawsze wszystko pokażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 fajnie wyszedł napisz coś o figurkach czy może raczej manekinach ich mundury wyglądają na materiałowe. Ze swojiej strony dodam że trochę bym przybrudził i potwierdził tłumik wydaje się za nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 19 Listopada 2013 Autor Share Napisano 19 Listopada 2013 fajnie wyszedł napisz coś o figurkach czy może raczej manekinach ich mundury wyglądają na materiałowe. Ze swojiej strony dodam że trochę bym przybrudził i potwierdził tłumik wydaje się za nowy Te figury mają tak jak mówisz-wdzianka z materiału...metalowe hełmy...wszystko prawie jak w rzeczywistości,ale to muszę powiedzieć autorowi-niech się loguje i rozpocznie modelowanie na dobre,z komentarzami itd...bo ja na ten temat niestety wiedzy nie mam ....pewnie nawet jeszcze nie wie,że jego wytwór już gości na forum .....bo miałem wstawić i dać mu znać,więc w końcu muszę to uczynić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Pierwsze wrażenie pojazd wyglądaj na eksponat muzealny z manekinami. Chciałbym mieć taki. Rozmiary konkretne i coś widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi