Piotr_P Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 moze z siatki na komary taka co sie w okna wkłada? tylko czy oczka nie duże.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 26 Listopada 2013 Autor Share Napisano 26 Listopada 2013 czy ja wiem? nie mam jak sprawdzić bo zona wyrzuciła tą co mieliśmy w oknie,spóźniłeś sie z pytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 30 Listopada 2013 Share Napisano 30 Listopada 2013 Panel Hesco ma wysokość 1m, a na tej wysokości naliczyć można 18 oczek. W skali 1:72 1-metrowy panel będzie miał 13,9mm, a pojedyncze oczko 0,8mm. Uważam, że moskitiera ma zbyt grube włókna, polecam raczej siatkę z firany lub jeszcze lepiej z apaszki. Sam pociąłem żonie jedną, żeby zrobić siatki na wlotach powietrza w jednym z moich modeli. Pozdrawiam, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 13 Grudnia 2013 Share Napisano 13 Grudnia 2013 Klocki z masy papierowej np. Jovi i faktura siatki odciśnięta nożem do tapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi