lukasz.tur Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Witam Państwa! Ostatnio zauważyłem, że jakimś cudem ułamała się rurka pitota w moim MiG29UB. Problem w tym, że nie mogę jej znaleźć (podejrzewam, że to moja małżonka doprowadził do tego stanu rzeczy). Czy ktoś z Was ma może koncepcje jak takową wykonać lub ma na zbyciu lub planuje kupić z Airesa? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Nie myślałeś o toczonej Mastera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.tur Napisano 1 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2013 Aż na toczonej mi nie zależy. Interesowała mnie wersja budżetowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 2 Grudnia 2013 Share Napisano 2 Grudnia 2013 Wsadź prosty kawałek druta/wypraski do dremelka i oszlifuj iglakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi