krzychu83 Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 Witam Mój pierwszy samolot jaki popełniłem. Model Italeri, prosto z pudła. Kleił się tragicznie, dziób, kabina oraz góra kadłuba jakby od zupełnie innego modelu...tona szpachli. Wszelkie uwagi i komentarze mile widziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomidor Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 Te czarne pasy na skrzydłach i usterzeniu to prawd. pneumatyczna instalacja przeciwoblodzeniowa. Takie gumowe worki napełniane powietrzem aby skruszyć lód. Nie ma zatem możliwości, aby wyzierał spod nich goły metal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 1 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2013 sugerowałem się trochę tym zdjęciem, widać złuszczenia (nie tak mocne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 3 Grudnia 2013 Share Napisano 3 Grudnia 2013 Słabe foty (brakuje mi zdjęcia całej bryły samolotu) wygląda ciekawie, może trochę za mocno obity Czekam na lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Grudnia 2013 Share Napisano 4 Grudnia 2013 Brakuje mi ujęć całego samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi