manas Napisano 13 Grudnia 2013 Share Napisano 13 Grudnia 2013 (edytowane) to apeluję ;) do wydawców o polskie napisy eksploatacyjne do MiGów-21 i 23. Same napisy, bez oznaczeń i numerów, podnoszących tylko cenę. Dobrych zestawòw w uczciwej (powiedzmy ~ 20 pln) cenie w 48 ja sam łyknąłbym z 10 do 21 i ze 2-3 do 23. Alleluja i do przodu! Edytowane 13 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 13 Grudnia 2013 Share Napisano 13 Grudnia 2013 No, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 14 Grudnia 2013 Share Napisano 14 Grudnia 2013 Dokładnie tak. Mamy kilka ciekawych nowych modeli, ale napisów eksploatacyjnych w naszym języku BRAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 14 Grudnia 2013 Share Napisano 14 Grudnia 2013 ja miałem z kalkami techmodu do Mig-23 ale oczywiście rozpadły się przy nakładaniu pomimo nałożenia bezbarwnego przed namaczaniem.A tak by pięknie wygladały na pierwotnym szarym malowaniu..... Dlatego też jestem za napisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 19 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2013 Napisy made by MMD w zapowiedziach w Martoli! Bardzo jestem ciekaw weryfikacji tych kalek przez fachowcòw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi