hardy1987 Napisano 19 Grudnia 2013 Share Napisano 19 Grudnia 2013 Witam Wrzucam parę fotek obcykanego dziś przeze mnie Su 22 stanowiącego wraz z Migiem 29 eksponat bazy dydaktycznej Zakładu Inżynierii Lotniczej Politechniki Wrocławskiej mam nadzieję że się przydadzą No i tyle, więcej grzechów nie pamiętam Aha zdjęcia Miga są w wątku kolegi JW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 Fotki znikły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy1987 Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2014 Tutaj link do galerii, jak znajdę trochę czasu to poprawię http://s1148.photobucket.com/user/hardy19871/library/Mig%2029 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Stycznia 2014 Super Moderator Share Napisano 2 Stycznia 2014 Ale to chyba wina Photobucketa. Ja wczoraj wszedłem i się ostro uniosłem. Zniknęły mi wszystkie albumy ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi