Kiemlicz Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 Znany producent dodatków do kalkomanii, wydał na świat kolejną wersję nieśmiertelnego erwudziaka Ciekawy paradoks. Jeśli to ma być oryginalny SP-LOT to malowanie ma się nijak do rzeczywistości. A jeśli "replika". to z kolei wypraski są mocno niezgodne z malowaniem Wprawdzie mam kalkomanie zrobione niegdyś przez Alberta, ale skuszony atrakcyjną ceną (całe 9 zyli), zestaw nabyłem i zawartością nie omieszkam się podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 Latająca replika tej RWD była w Michałkowie na pokazach w 2011 i w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 20 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2013 Kiedyś mu strzeliłem zza płota A kiedy, uchachany, dobiegłem do miejsca w którym zaparkował, to baterie w pstryku pokazały tak: http://sport4all.blox.pl/resource/wal.jpg I zostały mi na pamiątkę tylko 2 gunwiane fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 A kiedy, uchachany, dobiegłem do miejsca w którym zaparkował, to baterie w pstryku pokazały tak: http://sport4all.blox.pl/resource/wal.jpg I zostały mi na pamiątkę tylko 2 gunwiane fotki Ja to się popłakałem, ale ze śmiechu, czytając to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2014 Zgodnie z zapowiedzią... Producent zaproponował takie malowania: I stosownie dołączył dwa arkusiki kalkomanii. Na jednym, za przeproszeniem, kupa literek. Na drugim też literki i jakieś znaczki. Najlepsze zostawiłem oczywiście na koniec. Oto producent, w ramach świątecznej promocji, do każdej ramki dodaje drugą! Całkiem za darmo! Niestety, jest kruczek. Żeby otrzymać 2 kompletne modele należy zakupić 2 zestawy. Podsumowując. Zestaw jak najbardziej warty polecenia. Pewne jego braki i niedoskonałości nie powinny przeszkodzić w budowie pięknej miniatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi