Super Moderator jawkers Napisano 26 Września 2007 Super Moderator Share Napisano 26 Września 2007 Iveco-Magirus DLK 23-12 FireLadder Truck ITALERI 1:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Fajny też go mam na oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Jak zobaczyłem te drabinę to odrazu się przestraszyłem i skreśliłem go z listy upragnionych modeli.Życze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Września 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 28 Września 2007 A w czym przeszkadza Ci drabina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Bardzo ciekawy model. ale ja bym podwozie z kabiną przeznaczył na jakąą fajnie zrobioną sołoweczkę bądz zestawik z przyczepą albo jakaś klasyczną naczepą (patrz heller). A drabine wraz z całym mechanizmem zstawił do jakiegoś TG-A przerabaiajac zabudowę na 2 osie z tyłu. Robiąc strazaka w konfiguracji 6x4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Taki nowy to on nie jest wzorowali się na starej italerce z tym Iveco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Drabiny wcale w tym modelu się tak tragicznie nie klei. Mi wystarczyło na nią jakieś pół godziny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi