dawid9712 Napisano 24 Grudnia 2013 Share Napisano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Przedstawiam wam mój drugi model w życiu. Pierwszy raz spróbowałem zrobić wash. Malowałem pędzelkiem. Wydaje mi się, że nie jest źle ale liczę na wasze opinie. Wesołych Świąt. Edytowane 24 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 24 Grudnia 2013 Share Napisano 24 Grudnia 2013 bardzo ładnie wykonany moim zdaniem. tak jak lubię...niezbyt utytłany i nie poobijany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo G. Napisano 24 Grudnia 2013 Share Napisano 24 Grudnia 2013 Bardzo ładny. Mam jedno pytanie dlaczego właz ładowniczego ma taki dziwny odcień, powinien mieć ten sam kolor co reszta wozu. Wesołych Świąt. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2013 Ok, zmienię to. :p Dzięki za radę i pozytywne opinie jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 24 Grudnia 2013 Share Napisano 24 Grudnia 2013 Bardzo ładny model, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 26 Grudnia 2013 Share Napisano 26 Grudnia 2013 na zbliżeniach widać pędzlowanie a na pierwszym zdjęciu tworzy harmonijną całość - dobry w odbiorze wygląd respekt za taki efekt przy malowaniu pędzlami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2013 Dziękuję. To w takim razie zapraszam teraz na oglądanie warsztatu z moim leopardem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi