Pancho Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 Dla mnie ten "strucel" wygląda całkiem akceptowalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 Bardzo udany model, świetnie się prezentuje może w końcu mojego kiedyś też zrobię w tej skali bo gnije w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 Świetne brudzenie. Sam model bardzo na tak. A to nie jest przypadkiem wersja E7 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozik Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Model bardzo efektowny , do pełnego szczęścia brakuje mi podziału połówek kadłuba na grzbiecie (o spodzie trudno cokolwiek powiedzieć z powodu braku zdjęć),jeżeli jesteśmy przy zdjęciach,to na zamieszczonym przez Ciebie ,kółko ogonowe oraz jego goleń są w innych kolorach i na koniec( być może jest to wina jedynego ujęcia) podwozie główne jest wklejone pod złym kątem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozik Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 Widzę ,że popełniłem błąd nie precyzując o które zdjęcie mi chodzi.Porównaj kolory kółka ogonowego ze zdjęcia oryginału i model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi