Forest Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Hehe, pierwsza galeria na forum, i to wcale nie w dziale okrętowym Helfy na razie stoją, Garland czeka na kilka godzin wolnego czasu. Nic to. Doczekają się Tymczasem, nie tak dawno, w nocy przed pracą spać nie mogłem, gdyż męczył mnie szept z Królewskiego Sarkofagu... I tak oto pomogłem mu się przebudzić, przed wami: Sekhef I, Władca Umarłych, Złoty Król Ka-Sabaru, Skorpion Pustynii, Zdobywca Horyzontu, Esencja Nieba, Duch Gwiazd, Sędzia Dusz, Woźnica Słonecznego Rydwanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 dobry figuras, lubię Tomb Kingów, choć bliższe mi raczej klimaty Necronów jaką farbą robisz złoto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Co raz więcej warhammerowców na forum - super Desaxe nie chcesz przygarnąc moich necronów - ponad 2000 pkt figurek z Monolitem. Pozbyłbym się za niewygórowaną kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2013 Hobby rośnie w siłę Ja od Tomb Kingów zaczynałem, więc są na zawsze na topie Co do złota to w tym wypadku to jest vallejo old gold wycieniowany vallejo super gold i zwashowany Citadel Agrax Earthshade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2014 Kapłan się śpieszył. Na ile tylko pozwalały zasuszone ścięgna i mięśnie. Sekhef się przebudził, po raz pierwszy od prawie 500 lat. Przebudził się w gniewie... Hordy zielonoskórych przelały się przez ziemie Ka-Sabaru, niszcząc wszystko na swoje drodze. Król chciał zemsty. Rozkazy zostały wydane, legiony miały zostać przebudone. Kapłan się śpieszył. Umarli nie będą czekać wiecznie... Shavu-Hef, Kapłan Nekropolii Ka-Sabaru, Strażnik Pieczęci, Opiekun Świętej Studni Przemalowałem również broń, kołnierz i nagolenniki Króla: Myślę, że teraz król wygląda lepiej Strasznie podoba mi się ten model Kapłana z Finecastu, bardzo szczegółowy i klimatyczny, właśnie tak powinni wyglądać Lisze Kapłani Szkoda tylko, że nie ma więcej wzorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Co prawda z Khemri zawsze moje orki zawsze dostawały w tyłek, ale co tam, podejmiemy wyzwanie raz jeszcze Ładna figurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 16 Października 2014 Autor Share Napisano 16 Października 2014 Po przydługie przerwie, w końcu udało mi się coś zmalować Przedstawiam wam Terminatora Chaosu z 3 Wielkiej Kompani Żelaznych Wojowników: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 22 Marca 2015 Autor Share Napisano 22 Marca 2015 Pasuje nieco temat odświeżyć, bo pod warstwą kurzu już go prawienie widać Kilka z moich ostatnich pacykowań Starsze pacykowania można znaleźć tutaj, zapraszam: http://chaosnapalecie.blogspot.com/ Na początek Engineseer z armii Valhallan z frakcji Astra Militarum (choć dalej się będę upierał, że bardziej Ministorum Priesta przypomina ). Figurka ode mnie, były czempion kultystów. Konwersja kumpla, malowanie znów moje Następnie Punkówa do systemu Neuroshima Tactics, również dla znajomego, choć już innego Ze względu na lilipucie rozmiary, francę się niezbyt miło malowało, choć szybko... I na koniec jeszcze dwie zajawki: Mészáros, Czempion Chaosu, przywódca renegackiego zakonu Żniwiarzy Czaszek: Oraz Kharn Krwawy, poje...chany Czempion Khorne'a. Na razie tylko twarz. Dokładnie 5 mm-owa twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Ładnie się Kharna ryjek prezentuje pokazuj całego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktcmp Napisano 24 Marca 2015 Share Napisano 24 Marca 2015 Świetne te figurki masz:) I super malujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Jako że Kharn i Lord czekają na dopracowanie schematu, taki mały prototyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 2 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2016 Uff, temacik faktycznie "Pogrzebał się pod..." Warstwą kurzu Co by nie było, mały updejcik, Kapitan Sicarius malowany ostatnio dla znajomego A tak przy okazji, foto bukiet zaczyna mnie lekko irytować powoli... Jaki zamiennik byście polecali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi