mateusz19992000 Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Cześć jak usunąć szwy z opon modeli 1/24? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Pierwszy temat w 2014. Gratulacje. Jeśli plastikowych, to można zeszlifować na gładko, a potem przeryć bieżniki od podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Papierem ściernym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Ja często lekko mocze je wodą i wrzucam na noc do zamrażarki, potem papierem ściernym. Nigdy nic mi nie pękło, ani się nie odkształciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2014 A zapomniałem dopisać że opony są gumowe, i czy muszę pomalować te opony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Zeszlifuj ten szef papierem ściernym i będzie dobrze, bez malowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2014 A jak położę na opony kalki to mam je pomalować bezbarwnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Raczej nie ma takiej potrzeby (akurat dla opon) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Ja często lekko mocze je wodą i wrzucam na noc do zamrażarki, potem papierem ściernym. Nigdy nic mi nie pękło, ani się nie odkształciło. Nie znałem tej metody, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi