pastk4 Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Witam, Postanowiłem pokazać pierwszy samolot który skleiłem od czasów podstawówki, i pierwszy który szpachlowałem i malowałem. Nie jest idealny, ale skłonił mnie do zakupu kilku innych kitów Ten był robiony dla kolegi. Malowany farbami tamiya (mieszanki własne) i brudzony łoszem z farby olejnej artystycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 Model wyglaga fajnie, ale poco ta plastikowa pokrywka pod spodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dood Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 Bardzo fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 Model spoko. Mam pytanie czy to jest przepak Hellera albo sam Heller ? Na bank nie jest to gniot made in Mastercraf . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastk4 Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2014 Dzięki za wpisy ;) Pokrywka bo nie chciałem go pobrudzic. Nie zbyt profesjonalne fotki, ale tylko takie mam, a model już u kolegi. To przepak hellera wypuszczony przez Smer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi