slamacek Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 model pokazałem przed chwilą w inboxie, to tutaj tylko dupełko ponieważ wracam do modelarstwa po wielu latach przerwy, to raczej super hiper efektów się nie spodziewajcie, sam model zamierzam rozszerzyć o blaszkę Parta lub Eduarda – może ktoś podpowie, którą wybrać? Literatura zebrana, narzędzia jakieś jeszcze mam, pozostaje zakup aerografu i do roboty zasiąść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 skala "królewska" więc będziesz miał trochę dłubania z detalami zajmuje miejsce i będę śledził postęp prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Chętnie popodpartuje, bo i model ciekawy i o powrotach do hobby wiem coś niecoś z autopsji Ja tam osobiście wolę do samolotów blaszki Edka, ale to już co kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Też robiłem Oscara tyle, że w wersji II. Ładny model i fajne malowanie - to z 64 dywizjonu. Do swojego wykorzystałem Parta; raz że polska, dwa - chyba jest na niej więcej elementów. Najlepiej porównaj sobie obie blaszki. Na stronach Edka masz możliwość ściągnięcia instrukcji w PDFie. Na jej podstawie można sobie wyrobić pogląd czy warto kupować blaszkę czy też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2014 Aphar – Twojego Oscara widziałem i podziwiam... nawet nie mam szansy zbliżyć się do tego poziomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2014 korzystając z okazji, bo jakiś porządek w nowym warsztacie by się przydał – czy ktoś może zmierzyć wysokość słoiczka z farbą Gunze i podzielić się tą informacją oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2014 i jeszcze jedno – ktoś podpowie czy w Polsce jest szansa na koła Equipage do tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Fajnie sie patrzy na powroty ludzi do jednego słusznego hobby ;) sam mam taki powrót za sobą..;) Słoik farby gunze serii h ma 4 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2014 error.exe dzięki za odpowiedź, już wiem na jaki system porządkowania kasę wydać wczorajsza wizyta w Jadarze zaowocowała znaną chyba wszystkim zainteresowanym blachą Parta (w koncu popieram rodzimych producentów) i to chyba na razie komplet dodatków, no chyba, że trafię te kółka Equipage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2014 kleić nie kleję, ale zbieram narzędzia i dokumentację taki najnowszy nabytek z podziękowaniam dla kumotra Pafko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi