adamkijak Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Witam Ironman skończony, to czas rozgrzebać coś innego. W ramach poszerzania horyzontów modelarskich mam w planach zużytego amerykańca. Rama złożona, pytanie do znawców, czy muszę składać silnik jeżeli macha będzie zamknięta?, chodzi o to czy będzie widać jego brak itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Jak się komuś zamani zajrzeć w nadkole to zauważy że serducha nie ma. A dlaczego pasujesz z motorem ?? Rób !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2014 Witam Działam dalej, postanowiłem zrobić drzwi otwarte, więc trzeba bylo dorobic podłoge. Rama siknięta czarnym z rozjaśnieniami. Fotele obite i siknięte trzema róznymi brązami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi