majestatny Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Witam, od niedawna składam statek Queen Mary 2 1/400 i niestety moje małe dziecko pogubiło części, szukałem wszędzie i nic.. może ma ktoś jakiś pomysł gdzie to dostać i czy jest jakaś możliwość? napisałem już do Revella może mają jakieś zapasowe. Jeżeli napisałem nie tu gdzie trzeba proszę przenieść. Pozdrawiam i proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 5 Stycznia 2014 Super Moderator Share Napisano 5 Stycznia 2014 moje małe dziecko pogubiło części, szukałem wszędzie i nic.. może ma ktoś jakiś pomysł gdzie to dostać i czy jest jakaś możliwość? napisałem już do Revella może mają jakieś zapasowe. A nie prościej i taniej kupić nowy zestaw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majestatny Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2014 nowy zestaw za ponad 300zł dla czterech części, które są wielkości paznokcia? myśle, że jednak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Jeśli to są części powtarzalne to może zrobisz odlewy żywiczne? A jeśli nie to myślę, że bez problemu można je dorobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 5 Stycznia 2014 Super Moderator Share Napisano 5 Stycznia 2014 nowy zestaw za ponad 300zł dla czterech części, które są wielkości paznokcia? myśle, że jednak nie No tak - to zrozumiałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majestatny Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2014 no będę coś kombinował. poczekam do wtorku na odpowiedź z revella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi