majestatny Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 Witam, od niedawna składam statek Queen Mary 2 1/400 i niestety moje małe dziecko pogubiło części, szukałem wszędzie i nic.. może ma ktoś jakiś pomysł gdzie to dostać i czy jest jakaś możliwość? napisałem już do Revella może mają jakieś zapasowe. Jeżeli napisałem nie tu gdzie trzeba proszę przenieść. Pozdrawiam i proszę o pomoc. Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 5 Stycznia 2014 Super Moderator Napisano 5 Stycznia 2014 moje małe dziecko pogubiło części, szukałem wszędzie i nic.. może ma ktoś jakiś pomysł gdzie to dostać i czy jest jakaś możliwość? napisałem już do Revella może mają jakieś zapasowe. A nie prościej i taniej kupić nowy zestaw ? Cytuj
majestatny Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Napisano 5 Stycznia 2014 nowy zestaw za ponad 300zł dla czterech części, które są wielkości paznokcia? myśle, że jednak nie Cytuj
Iron Duke Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 Jeśli to są części powtarzalne to może zrobisz odlewy żywiczne? A jeśli nie to myślę, że bez problemu można je dorobić. Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 5 Stycznia 2014 Super Moderator Napisano 5 Stycznia 2014 nowy zestaw za ponad 300zł dla czterech części, które są wielkości paznokcia? myśle, że jednak nie No tak - to zrozumiałe Cytuj
majestatny Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Napisano 5 Stycznia 2014 no będę coś kombinował. poczekam do wtorku na odpowiedź z revella Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi