J.FOX Napisano 10 Stycznia 2014 Share Napisano 10 Stycznia 2014 Witam. Wróciłem po kilkunastu latach do modelarstwa i okazało się , że komlpletnie zielony jestem ! Dlatego mam parę pytań. kupiłem Le Gladiateur Hellera i mam cholerny problem z instrukcją, a dokładniej chodzi o zrobienie want(wantów ?) i stewantów. czy ktoś zna jakiś link gdzie jest wyjaśniona po polsku ta tabelka E1-30 B2-45 itd. i druga rzecz dotyczy opisu poszczególnych części np. w kółku 1 z odnosnikiem to numer części potem 60/7010 sześćdziesiąt to numer farby a 7010 co oznacza ? i na dole jeszcze wzór np. M1=1/29 98/7016+1/2 94/7012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J.FOX Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2014 chodzi mim konkretnie o korzystanie z tej drabinki do plecenia wantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 10 Stycznia 2014 Share Napisano 10 Stycznia 2014 Panie, jak chcesz mieć dobry model, to wypier... tą drabinkę do kosza i wykonaj wanty sam, na forum aż za dużo wątków jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi