Coppercat Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 Prezentuję mój nowy nabytek: LaFerrari 1/24 Tamiya 24333. Do modelu producent proponuje dodatkowe kalki i blaszki. Skorzystałem z tej propozycji Cytuj
RapToWny Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 A możesz pokazać in-box? Fajny samochód w 1:1 choć, jakoś tak nie robi na mnie tego "wow" . Cytuj
Coppercat Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Napisano 12 Stycznia 2014 Postaram się zrobić fotki, chociaż obszerny materiał jest tutaj Jeżeli Cię to nie zadowoli - napisz, to wrzucę własne fotki. Cytuj
bahamut24 Napisano 18 Stycznia 2014 Napisano 18 Stycznia 2014 Zajebi*cie wygląda cały otwarty Koszt modelu + dodatki? Cytuj
Coppercat Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Napisano 18 Stycznia 2014 Zajebi*cie wygląda cały otwarty Koszt modelu + dodatki? Kupowałem w HE. Koszt całości ok. 190 zł bez przesyłki. Pojawiły się całkiem przyzwoite blaszki HD02-0271 do tego modelu (cena w HE ok. 130 zł), ja jednak poczekam na produkt ABER'a Cytuj
Trojan Napisano 19 Stycznia 2014 Napisano 19 Stycznia 2014 Mnie zaginęła przesyłka z tym modelem. Wykłócam się z Hiroboy ale wygląda na to, że szlag trafił i kasę i model. Wściekły jestem bo tani nie był. Poczta Polska wypięła się na mnie i wygląda na to, że Angole również. Była to zwykła przesyłka a nie kurier to mają to gdzieś. Dla jasności dlaczego nie wybrałem kuriera? - koszt z przesyłką 355 zł (DPD), zwykła poczta 244 zł. Cytuj
Coppercat Napisano 20 Stycznia 2014 Autor Napisano 20 Stycznia 2014 Nie bardzo rozumiem dlaczego wybrałeś Hiroboy ? Chyba taniej wyszło by w car_model_kit. I model masz za dwa dni w domu. Jakoś nie mam przekonania do angielskich sklepów. Pewnie nie słusznie ..... Podobnie ma się sprawa z Luckymodel. Nie mogę tam znaleźć nic dla siebie, a wszyscy pieją z zachwytu nad tym przybytkiem. Jak potrzebuję coś na szybko, to car_model_kit. Jak mogę chwilę poczekać - HobbyEasy. Super kontakt z Danielem i paczka przeważnie w ciągu 2-3 tygodni. Cytuj
Trojan Napisano 20 Stycznia 2014 Napisano 20 Stycznia 2014 Nie bardzo rozumiem dlaczego wybrałeś Hiroboy ? Dużo tam kupuję i nigdy się nie zawiodłem. Aż do dziś. Cytuj
Coppercat Napisano 20 Stycznia 2014 Autor Napisano 20 Stycznia 2014 Nie bardzo rozumiem dlaczego wybrałeś Hiroboy ? Dużo tam kupuję i nigdy się nie zawiodłem. Aż do dziś. Rozumiem... Cytuj
Trojan Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 Tak dla formalności. Po mailowych bojach Ferrari dotarło. Bardzo się wykłócałem, przekopałem naszą Pocztę Polską i okazało się, że model w ogóle do Polski nie dotarł. Wysłałem angolom oficjalne pismo z poczty Polskiej i zmiękli. Następna przesyłka dotarła w 3 dni bez dodatkowych kosztów. Zamówione są już carbonowe kalki i zestaw blaszek i żywic z Hobby Design. Tym razem w Czechach zamówiłem Cytuj
Coppercat Napisano 3 Lutego 2014 Autor Napisano 3 Lutego 2014 Super , że się wszystko dobrze skończyło. Też się przymierzam do tych blaszek HD. Poczekam jednak na ABER'a i porównam sobie. Jak znam życie kupię oba zestawy Cytuj
maniekx6 Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 Będę się przyglądał postępom prac przy modelu przymierzałem się do niego . Cytuj
Trojan Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=73&t=43164 Cytuj
kashato Napisano 5 Stycznia 2015 Napisano 5 Stycznia 2015 No to Trojan - miałeś farta, że tak się to rozwiązało Czekamy zatem na warsztat ;) Cytuj
Trojan Napisano 6 Stycznia 2015 Napisano 6 Stycznia 2015 Halooooooo Czy nikt nie zauważył, że kolega maniekx6 odkopał temat niemal sprzed roku? Ktoś jeszcze czeka na warsztat? Cytuj
kashato Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 O shit, nie zauważyłem tego! Z automatu widziałem tam 2015… Masakra Dobrze, że powiedziałeś :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi