Coppercat Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Planuję spory (jak na moje możliwości) projekt: Mercedes-Benz SLR McLaren 1:24 Tamiya. Zgromadziłem potrzebne klocki: - dwa modele bazowe Chcę zrobić coupe (w wersji Brabus'a) oraz roadster'a. - dodatki i transkit'y Duży zestaw ABER'a (full service ) Blaszki, żywica i sticker'y A+Club Blaszki i sticker'y Crazy Modeler I do wersji odkrytej(żywica, blachy i sticker'y): Jest tych blaszek i żywicy sporo, więc szykuje się coś fajnego (jak sądzę ......) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inskript Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Spoko spoka ale chyba pomyliłeś działy ;-) Zapowiada się fajnie, trzymam palce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashato Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Pomylił działy? Przecież jest w: pojazdy cywilne -> nowosci i inboxy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppercat Posted January 12, 2014 Author Share Posted January 12, 2014 Sorry. Faktycznie To wobec tego zrobię inbox'y ww. zestawów waloryzacyjnych. OK ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts