Coppercat Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 Planuję spory (jak na moje możliwości) projekt: Mercedes-Benz SLR McLaren 1:24 Tamiya. Zgromadziłem potrzebne klocki: - dwa modele bazowe Chcę zrobić coupe (w wersji Brabus'a) oraz roadster'a. - dodatki i transkit'y Duży zestaw ABER'a (full service ) Blaszki, żywica i sticker'y A+Club Blaszki i sticker'y Crazy Modeler I do wersji odkrytej(żywica, blachy i sticker'y): Jest tych blaszek i żywicy sporo, więc szykuje się coś fajnego (jak sądzę ......) Cytuj
Inskript Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 Spoko spoka ale chyba pomyliłeś działy ;-) Zapowiada się fajnie, trzymam palce. Cytuj
kashato Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 Pomylił działy? Przecież jest w: pojazdy cywilne -> nowosci i inboxy Cytuj
Coppercat Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Napisano 12 Stycznia 2014 Sorry. Faktycznie To wobec tego zrobię inbox'y ww. zestawów waloryzacyjnych. OK ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi