Coppercat Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Planuję spory (jak na moje możliwości) projekt: Mercedes-Benz SLR McLaren 1:24 Tamiya. Zgromadziłem potrzebne klocki: - dwa modele bazowe Chcę zrobić coupe (w wersji Brabus'a) oraz roadster'a. - dodatki i transkit'y Duży zestaw ABER'a (full service ) Blaszki, żywica i sticker'y A+Club Blaszki i sticker'y Crazy Modeler I do wersji odkrytej(żywica, blachy i sticker'y): Jest tych blaszek i żywicy sporo, więc szykuje się coś fajnego (jak sądzę ......) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inskript Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Spoko spoka ale chyba pomyliłeś działy ;-) Zapowiada się fajnie, trzymam palce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 12 Stycznia 2014 Share Napisano 12 Stycznia 2014 Pomylił działy? Przecież jest w: pojazdy cywilne -> nowosci i inboxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2014 Sorry. Faktycznie To wobec tego zrobię inbox'y ww. zestawów waloryzacyjnych. OK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi