dzidas71 Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Witam. Jako ,że bardzo powoli, ale jednak zbliżam sie do ukończenia swojej pierwszej jednostki nawodnej, rozglądam się za czyms nowym. Interesuje mnie jakiś ciekawy ( z historią) niszczyciel Royal Navy , oczywiscie z II ws. Jako,że nie jestem marynistą nie moge nic znaleść w 1:350.Może pomożecie, i coś podpowiecie ? To jak , pomożecie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 HMS Eskimo w 1:350 - fajna historia, ładne malowanie arktyczne i niezłe wykonanie, zestawy waloryzacji też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2014 Ok, dzięki. A kto to produkuje kolego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 15 Stycznia 2014 Super Moderator Share Napisano 15 Stycznia 2014 Ok, dzięki. A kto to produkuje kolego ?Nie zapominaj o Google Trumpeter . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7model Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Witaj dzidas71. Produkuje go TRUMPETER, na mojej stronie masz inboxa do modelu http://www.plastikowaflota.pl/inbox/trump/05331.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Dzieki. Ale się pozmieniało i wybór padł na przedwojenną dumę Royal Navy - Hms Hood. Obecnie poszukuję monografii, najlepiej AjPress , a nie jest to łatwa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7model Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Tak właśnie miałem ci zaproponować - świetny wybór mam go w swojej galerii http://plastikowaflota.pl/galeria/tr_05302/tr_05302.html. Jeżeli cię satysfakcjonuje dokumentacja w PDF to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi