Ostach Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 To był projekt relaksacyjny, model zrobiony w tydzień na początku bodaj 2012 roku. Objeździł trochę konkursów i o dziwo w Wilnie zdobył drugie miejsce. Nie znają się na modelach na Litwie. Ogólnie chyba wszystko jest na bakier w tym modelu. Idzie na sprzedaż, więc żeby coś po nim zostało... o ile w ogóle ktoś kupi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Tygrysek mi się podoba nagroda u sąsiadów zasłużona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Mnie tez się bardzo podoba. Szkoda że nie było warsztatu. Pamiętasz chociaż może jakimi kolorami go malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2014 Wiesz co... warsztat był: http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=16&t=14048 to jednak był rok 2011 Kolory to Dark yellow Vallejo rozjaśniany, jakiś green i mahogany też z Vallejo, to widze na zdjęciach w warsztacie. Ten mahogany to mieszałem chyba z innymi kolorami bo pamiętam ze mi się nie podobał. Także tyle mogę pomóc. Na PzIV te same kolorki, grąz może inny, nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 17 Stycznia 2014 Share Napisano 17 Stycznia 2014 No Model Zaje.isty cóż więcej o nim miłego powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikadze Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Kiciuś piękny, lubię tygrysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi