dormitor Napisano 20 Kwietnia 2006 Share Napisano 20 Kwietnia 2006 Czy możecie mi powiedzieć co to za śmigłowiec jest na poniższych zdjęciach? Jeśli macie fotki tego helikoptera w malowaniu Bundeswehry to proszę o wrzut na forum. Od razu chciałbym zapytać jaka firma robi sensowny model tego latadła w skali 1/72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 20 Kwietnia 2006 Share Napisano 20 Kwietnia 2006 jak dla mnie, to jest Bundeswehrowski UH-1, ale łba sobie za to uciąć nie dam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 20 Kwietnia 2006 Share Napisano 20 Kwietnia 2006 Jest to licencyjna wersja Huey'a produkowana w niemczech, czyli Dornier UH-1d tutaj fotki: http://www.airliners.net/search/photo.search?aircraftsearch=Dornier%20UH-1D%20Iroquois%20%28205%29&distinct_entry=true Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 20 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2006 Dzięki, mgliste przeczucie miałem, że to jakaś podwersja UH-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 20 Kwietnia 2006 Share Napisano 20 Kwietnia 2006 To zwykly Teppichklopfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi