Firefly Vc Napisano 17 Stycznia 2014 Share Napisano 17 Stycznia 2014 Model wykonany prościutko z pudełeczka podkład malowany z aerografu a plamy to pędzelek.To jest pierwszy model od dwóch lat jaki pomalowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Witam! Wiem że można na forum umieścić tyle wątków np: warsztatowych, ile się chce i nie powinno to nikomu przeszkadzać. Jednak uważam że wstawienie naraz kilku nowych wątków, powoduje że traci się dla nich zainteresowanie. Dlaczego? Osobiście nie kontroluję już ile sztuk rozbabranych Jagdpanter wstawiłeś na forum itp.... Co do King Tigera? Czy element włazu razem z pokrywą jest przyklejony do wieży? Jakoś tak dziwnie odstaje. Tak jakby był źle wklejony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2014 Proszę bardzo usuwam wszystko.Dobranoc Bardzo przepraszam cię za moje zachowanie i proszę o wybaczenie. Już nie będę zagrażał twojej konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi