Mulat Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 Witam wszystkich, po długiej przerwie mój pierwszy model który początkuje powrót do modelarstwa Nie jest idealny ale chyba tragedii nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 Tragedii nie ma. Model wygląda dobrze , mogłeś wrzucić więcej fotek i trochę jaśniejszych. Nigdy nie podchodż do swojej produkcji z powątpiewaniem. Model ma się podobać Tobie, bo to Twoja praca, i Twój czas przeznaczony na budowę. Na tym polega modelarstwo. Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 Podpisując się pod słowami Mark666 dopowiem, że modelarstwo to wiara. Ja zawsze wierzę, że mój następny model będzie (jeszcze) lepszy. A Twój jak na powrót po przerwie jest całkiem, całkiem. Tylko fotek nie rób pod światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 23 Stycznia 2014 Share Napisano 23 Stycznia 2014 Tragedii nie ma. Model wygląda dobrze , mogłeś wrzucić więcej fotek i trochę jaśniejszych. Nigdy nie podchodż do swojej produkcji z powątpiewaniem. Model ma się podobać Tobie, bo to Twoja praca, i Twój czas przeznaczony na budowę. Na tym polega modelarstwo. Mnie się podoba. Dokladnie tak, jak napisal Mark666 . Model jest bardzo czysto sklejony, kalki dobrze polozone, bardzo ladny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Panowie święte słowa, krytykę trzeba przyjmować bo to tylko zachęca żeby lepić jeszcze lepsze modele. Moje modele mi się podobają, ale jak ktoś je skrytykuje to się nie obrażam, a znam takich. Sam mam podejście że następny będzie lepszy (chyba :P) Model mi się podoba, ale przydały by się foty na jednolitym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi