Skocz do zawartości

Scania 164L + Heavy Tank Trailer 1:24

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich,

po długiej przerwie mój pierwszy model który początkuje powrót do modelarstwa Nie jest idealny ale chyba tragedii nie ma

01be3260ba2e08c2med.jpg

bb9b4de0399c9482med.jpg

16288af6fcae00afmed.jpg

2b57f5edfc7ddc9bmed.jpg

1bf17a414ee0aca6med.jpg

Napisano

Tragedii nie ma. Model wygląda dobrze , mogłeś wrzucić więcej fotek i trochę jaśniejszych. Nigdy nie podchodż do swojej produkcji z powątpiewaniem. Model ma się podobać Tobie, bo to Twoja praca, i Twój czas przeznaczony na budowę. Na tym polega modelarstwo. Mnie się podoba.

Napisano

Podpisując się pod słowami Mark666 dopowiem, że modelarstwo to wiara.

Ja zawsze wierzę, że mój następny model będzie (jeszcze) lepszy.

A Twój jak na powrót po przerwie jest całkiem, całkiem.

Tylko fotek nie rób pod światło.

Napisano
Tragedii nie ma. Model wygląda dobrze , mogłeś wrzucić więcej fotek i trochę jaśniejszych. Nigdy nie podchodż do swojej produkcji z powątpiewaniem. Model ma się podobać Tobie, bo to Twoja praca, i Twój czas przeznaczony na budowę. Na tym polega modelarstwo. Mnie się podoba.

Dokladnie tak, jak napisal Mark666 .

Model jest bardzo czysto sklejony, kalki dobrze polozone, bardzo ladny .

Napisano

Panowie święte słowa, krytykę trzeba przyjmować bo to tylko zachęca żeby lepić jeszcze lepsze modele.

Moje modele mi się podobają, ale jak ktoś je skrytykuje to się nie obrażam, a znam takich.

Sam mam podejście że następny będzie lepszy (chyba :P)

Model mi się podoba, ale przydały by się foty na jednolitym tle.