Thombike Napisano 23 Lutego 2014 Autor Share Napisano 23 Lutego 2014 wykałaczek "zajechałem" 1/3 opakowania bez większego efektu. To, że robię 'po kryjomu" to...taka mentalność..wiesz...uczę sie na swoich błędach dosyć szybko. Ale faktycznie..o to czy kąpiel całonocna kasty jest dobrym pomysłem i co może dać to mogłem zapytać i dzis pewnie byłbym w innym punkcie budowy. A co do nitro...no faktycznie..musiałem o tym pisac na innym forum...tyle tego jest ;) Tak czy siak...Porsche czeka kąpiel bo na to co teraz stoi na parapecie to patrzec nie mogłem, więc schowałem do pudełka Dam znać co bedzie po kąpieli i raczej najpierw spróbuje kreta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Cześć! Zawsze jeszcze zostaje rozwiązanie dla ambitnych - szlif całości i pogłębienie linii podziału. Jest to góra roboty, a przy okazji doskonałe ćwiczenie doskonalące technikę szlifu i narzędzia do tego używane. Ja na przykład nawijam niewielki kawałek papieru wodnego na gumkę do mazania - takie coś mi wyewoluowało z długiego szlifowania Pozdrawiam i życzę powodzenia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 23 Lutego 2014 Autor Share Napisano 23 Lutego 2014 No ja własnie przeszlifowałem ale kolejne lakierowanie wcałe nie polepszyło sytuacji..za grubo sie zrobiło a po doładowaniu klaru to juz całkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Cześć! No nie, mnie właśnie chodziło o szlif do gołego plastiku. Wiem, że to góra roboty... Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 24 Lutego 2014 Autor Share Napisano 24 Lutego 2014 A nie...do golasa to nie szlifowałem, choćby z obawy o pewne detale nalane na samym nadwoziu jak wszelkie ramki, spryskiwacze itp. Może nie jest tego wiele ale w ferworze walki z materią moze cos ujść uwadzei jest klops. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi