bazylms Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Wash mogłeś troszkę lepiej powycierać aby nie było go na środku płaskich powierzchni. Pigment na gąsienicach zbierz tam gdzie są górki bo to ruchome części i raczej by się nie utrzymał - no chyba ze jakaś zaschnięta glina. Klej dalej, nabieraj doświadczenia a każdy następny będzie lepszy niż poprzedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2014 No właśnie podpatrzyłem na you tube z tymi gąskami. Zmieszałem pigment z wodą potem to na gąski a pajpierw drybrush z srebrnej farbki. I to ma tak wyglądać bo jest lekko to wytarte a reszta ma imitować zaschniętą gline lub piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Nadaje sie do galerii??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Ja bym jeszcze spróbował ten wash zetrzeć. No i zdjęcia do galerii muszą być dużo lepsze. Inaczej się oceniać nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Ok. Jak bede miał chwile to przetre wash i zdjęcia zrobie lustrzanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi