FLYNN Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 Witam! Chcialem zaprezentowac moj drugi modelik MERCEDES-BENZ ACTROS. Ponizej zdjecia modelu Cytuj
rubid Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 Bardzo ładnie wykończony modelik z dbałością o szczegóły. No i te ciekaw fotele ;) Ogólnie nie mam się do czego przyczepić :P Cytuj
tornado Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 Podoba mi się wnętrze kabiny, ogólnie model jest ok, tylko te poduchy w zawieszeniu Cytuj
Wojciechu Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 Model wykonany ładnie i starannie, tylko kolor mógłby być bardziej błyszczący. Ogólnie ok! P ozdrawiam. Cytuj
Dumo Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 Zwykły stockowy actros bardzo mi się podoba jedynie wnętrze i te fotele jakieś takie dziwne w ciapki. Ale reszta wporzo jestem na + Cytuj
FLYNN Napisano 30 Września 2007 Autor Napisano 30 Września 2007 Podoba mi się wnętrze kabiny, ogólnie model jest ok, tylko te poduchy w zawieszeniu Wiem i to jest niestety minus:/ jakos sie zagapilem i tak juz zostalo Cytuj
elefantes Napisano 2 Października 2007 Napisano 2 Października 2007 Widać drobne niedociągnięcia w Twoim modelu, ale ogólnie bardzo ładnie się prezentuje. Myslę, że nawet jak na drugi model to śmiało mogę napisać, że jest bardzo dobrze Co do wnętrza kabiny to mi się podoba Cytuj
Wojtek Tul Napisano 2 Października 2007 Napisano 2 Października 2007 Wspaniały model żeczywiście, jak na drugi twój model tira to spoko. Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 2 Października 2007 Napisano 2 Października 2007 Oł jes wojtek TIRa :P , ale naprawda jak na 2 model to jestem pełen podziwu , Kolego jestes z Wawy ze dałes takie tablice ?? czy tylko tak sobie ? . Fani TIRuf for ever Pozdro Cytuj
FLYNN Napisano 3 Października 2007 Autor Napisano 3 Października 2007 Kolego jestes z Wawy ze dałes takie tablice ?? czy tylko tak sobie ? Nie mieszka w Wawie;) Talice to czysty przypadek, przypadly mi do gustu wiec je zamontowalem Pozdrawiam!! Cytuj
eKrystian Napisano 4 Października 2007 Napisano 4 Października 2007 Witam ! Jak na twój drugi model to Mercedes prezentuje się bardzo ładnie.Wnętrze jest fajne. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi